Witam wszystkich!
Pierwszy raz jestem na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość jak cos :)
Mam wielki problem, otóż posiadam taką kasetkę -> http://www.allegro.pl/ite...jf.html#gallery
tą niebieską dokładnie i zgubiłem od niej klucz ;/, a są w niej dosyć cenne mi rzeczy.
Czy istnieje jakis tani i łatwy sposób na otworzenie tego??
Bardzo dziekuję wszystkim z góry
Najprawdopodobniej zamek użyty w tej kasetce otworzysz zwykłym,sztywnym drutem.Musisz ustawić wszystkie "blaszki" w odpowiedniej pozycji.Spróbuj rackingu.Wykorzystaj pick "wężyk".Przyjrzyj się zdjęciom, pomyśl.Powodzenia.
Czacha Gość
Wysłany: 2009-09-25, 20:15
A coś dokładniej na ten temat? Przepraszam, na prawde nigdy w życiu nie mialem tego typu problemów i jestem totalnie zielony w tych sprawach.
Podstawowa zasada - ABY OTWORZYĆ JAKIKOLWIEK ZAMEK MUSISZ POZNAĆ JEGO BUDOWĘ ORAZ JAK ON DZIAŁA. Bez tego będziesz błądzić po omacku i otworzenie czegokolwiek będzie jedynie dziełem przypadku.Ale "googluj".Może czegoś się sam nauczysz.GOOD LUCK.
Czacha Gość
Wysłany: 2009-09-26, 01:53
Dosłownie jakies 10 minut temu mi sie udalo. Masakra, mam dosyc xD.
Wielkie dzieki Panie Stopa :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum