strona główna

Strona główna  •   FAQ  •   Linki  •   Chat  •   Download  •   Album  •   Kontakt  •   Zarejestruj się    

PomocPomoc  SZUKAJSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak wytrych otwiera zamek (dla początkujących)
Autor Wiadomość

ajk12
Żółtodziób

Wysłany: 2007-09-13, 12:44   

www.aj-klucznik.alte.pl - niestety nie należę do ludzi co rzucają słowa na wiatr.Nie muszę się ukrywać - jestem widoczny w sieci.

ajk

STEALTH
Ekspert

Wysłany: 2007-09-13, 17:11   

ta strona po pierwsze wcale cie nie uwiarygadnia a po drugie nie jest dobra wizytowka firmy. moze jestes zainteresowany wykonaniem profesjonalnej strony?

ajk12
Żółtodziób

Wysłany: 2007-09-14, 09:00   

widzę że pozjadałeś wszystkie rozumki świata?! znam taki gatunek i nie dam się zwieść.
Ja o swoją wiarygodność przed Tobą nie muszę zabiegać.To jest Moja strona i Ja decyduję jak ma wyglądać - nic Tobie do tego.Jesteś Typową hieną i zarabiaj sobie na innych - może znajdziesz jakiegoś frajera i nie mam zamiaru więcej a Tobą wdawać się w dyskusję -nie ma sensu!... /po prostu piszesz post jeden za drugim - aby tylko coś napisać /.KONIEC.

STEALTH
Ekspert

Wysłany: 2007-09-14, 09:56   

jaki lol :galy:

marcio
Praktykant

Wysłany: 2007-09-14, 13:05   

kolego takim zachowaniem raczej nie zdobędziesz tu uznania chyba wiesz.. po za tym chciałbym zauważyć że jesteś na tym forum i czytsaz to wszystko jedynie dzięki STEALTHowi wiec nie rozumiem czemu tak do niego piszesz..
a STEALTH pisze dobrze ta strona którą podałeś Cię nie uwiarygadnia pozdro

No_Idea
VIP

Wysłany: 2007-09-14, 21:04   

ajk12 napisał/a:
znam taki gatunek i nie dam się zwieść.

o kurcze ale klient.. i zajmuje się awaryjnym otwieraniem?? toż to trzeba mieć anielską cierpliwość a tu proszę :564:

What ever the customer has told you to prepare for the service call will be wrong.

Cain
Żółtodziób

Wysłany: 2008-03-31, 22:06   

Chciałbym się dowiedzieć z czego najlepiej zrobić swój pierwszy TW (czy TW=napinacz?)? Jeśli chodzi o wytrychy to z template'ów znalezionych w tym serwisie łatwo wywnioskować, że z piły do metalu.

Autsajder
Średnio zaawansowany

Wysłany: 2008-03-31, 22:13   

a teraz tylko mozesz poczekac na warna od jednego z modow :)

jojo112
Żółtodziób

Wysłany: 2008-10-15, 14:09   

Witam wszystkich :564: mam pytanko czy ktoś by mógł mi doradzić gdzie i jaki najlepiej kupić sprzęt na początek? nie mam czasu żeby bawić się w dorabianie pików.Jestem całkowicie zielony w temacie interesował by mnie sprzęt do wkładek zwykłych najpopularniejszych.oczywiście dziękuję z góry za wszystkie rady.Nadmieniam że zainteresowałem się tematem całkowicie hobbystycznie i nie mam zamiaru użyć tego w jakim kolwiek celu nie zgodnym z prawem.Pozdrawiam jojo112

radmar
Nauczyciel

Wysłany: 2008-10-15, 15:22   

A SZUKAŁEŚ TU
http://www.shop.multipick-service.cc/?language=pl

jojo112
Żółtodziób

Wysłany: 2008-10-15, 18:42   

Witam szukałem ale nie mogę się tam od tygodnia dodzwonić.Nawiasem mówiąc mają spory wybór ale co z tego.pisałem do nich ale niestety bez odzewu

[ Dodano: 2008-10-15, 18:50 ]
A tak w ogóle czy chętnie bym poznał jakiegoś "speca" z moich okolic który udzielił by mi wskazówek na żywo oczywiście nie za darmo. :561:

Odpowiedz do tematu