ta strona po pierwsze wcale cie nie uwiarygadnia a po drugie nie jest dobra wizytowka firmy. moze jestes zainteresowany wykonaniem profesjonalnej strony?
widzę że pozjadałeś wszystkie rozumki świata?! znam taki gatunek i nie dam się zwieść.
Ja o swoją wiarygodność przed Tobą nie muszę zabiegać.To jest Moja strona i Ja decyduję jak ma wyglądać - nic Tobie do tego.Jesteś Typową hieną i zarabiaj sobie na innych - może znajdziesz jakiegoś frajera i nie mam zamiaru więcej a Tobą wdawać się w dyskusję -nie ma sensu!... /po prostu piszesz post jeden za drugim - aby tylko coś napisać /.KONIEC.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 66 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-09-14, 13:05
kolego takim zachowaniem raczej nie zdobędziesz tu uznania chyba wiesz.. po za tym chciałbym zauważyć że jesteś na tym forum i czytsaz to wszystko jedynie dzięki STEALTHowi wiec nie rozumiem czemu tak do niego piszesz..
a STEALTH pisze dobrze ta strona którą podałeś Cię nie uwiarygadnia pozdro
Chciałbym się dowiedzieć z czego najlepiej zrobić swój pierwszy TW (czy TW=napinacz?)? Jeśli chodzi o wytrychy to z template'ów znalezionych w tym serwisie łatwo wywnioskować, że z piły do metalu.
_________________ All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Witam wszystkich mam pytanko czy ktoś by mógł mi doradzić gdzie i jaki najlepiej kupić sprzęt na początek? nie mam czasu żeby bawić się w dorabianie pików.Jestem całkowicie zielony w temacie interesował by mnie sprzęt do wkładek zwykłych najpopularniejszych.oczywiście dziękuję z góry za wszystkie rady.Nadmieniam że zainteresowałem się tematem całkowicie hobbystycznie i nie mam zamiaru użyć tego w jakim kolwiek celu nie zgodnym z prawem.Pozdrawiam jojo112
Witam szukałem ale nie mogę się tam od tygodnia dodzwonić.Nawiasem mówiąc mają spory wybór ale co z tego.pisałem do nich ale niestety bez odzewu
[ Dodano: 2008-10-15, 18:50 ]
A tak w ogóle czy chętnie bym poznał jakiegoś "speca" z moich okolic który udzielił by mi wskazówek na żywo oczywiście nie za darmo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum