hehe, bajera, podstawy juz znam , moje takie male pytanie, moze sie komus wydac glupie, ale co tam ;D
-jak juz ustawie pina na dobrym miejscu to on tam zostaje?
_________________ wiedzialem ze nie uwierzycie w prawde, nawet jesli nie bede klamal.
piny zostana na wlasciwym miejscu ale musisz przekrecic caly beben Tension wrench'em (tym narzedziem na dole animacji) , dzieki temu sprenrzynka nie odbije pinu bo zachaczy sie o minimalna krawedz jaka powstanie - to moim zdaniem sa podstawy :wink:
Wlasnie tension wrench powoduje ze piny nie odskakuja ale nie mozna tez go za slabo naciskac bo piny wogole nie zostana. jest jeszcze taka sprawa ze sa rozne piny, sa takie z roznymi wycieciami ktore maja utrudnic otwarcie pickerami zamka.
witam wszystkih jestem tutaj nowy moja przygoda z zamkami zaczeła sie od mercedesa 124 mojego somsiada ktury zgubił klucze Poproszony zostałem o otwarcie zrobiłem to przez zdjencie uszczelki i pociongnięcie ciengna.Ale hciałbym umiec to robic przez zamek .Napiszcie co musze miec na samym poczontku.
tu raczej nikt ci nie powie jak otwierac auta a tak BTW to dlaczego interesują cie odrazu auta a nie proste zameczki do nauki na poczatek??????????? :evil:
Nacodzień montuje auto alarmy jeśli bym hciał odjehać autem to niema problemu.ja hce je otwierac bez uszkodzeń a nie na h..ta wiedza morze mi pomuc w pracy.Ta strona ma hyba pomagać prawda.
zgadza sie ta strona ma pomagac ale nie w otwieraniu samochodów, to bardzo drażliwy temat w koncu nie wiadomo czy montujesz czy "demontujesz" alarmy. A tak swoja droga piszesz ze jak montujesz to jakbys chcial to bys odjechal , śmiem w to wątpić bo akurat alarm w samochodzie jest zazwyczaj zabawką w porównaniu z immo
Przyznaje racje imobilajzer to nie zabawka i to niejest takie łatwe.Alarmy do aut montuje na codzień Wienc czym mam sie zajmować kłudkami Jak jestem w czymś mocny i opcykany to niebende sie zajmował oknami.Po tej krutkiej rozmowie doszłem do wniosku że musze wymontować pare sprawnyh zamkuw .Wkręcic je w imadło i ostro wziońść do pracy.Taka rozmowa z kolegom to silna motywacja.
Facet wez sie raczej za ortografie a nie za zamki. Po tym co widze to moge tylko powiedziec ze autoalarmy to lubisz demontowac (razem z innymi rzeczami np. RM) Jeżeli tak nie jest to napisz co potrafisz, zeby inni tez wiedzieli :) Bez urazy Neo616
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum