Wysłany: 2013-03-17, 16:27 Szafka na klucze - jaką kupić ??
Hej,
Potrzebuję małą szafkę do przechowywania kluczy.
Oglądałem już kilka modeli i właściwie najbardziej przemawiają do mnie produkty firmy Metalkas - proste i bez wodotrysków.
Moje wymagania są znikome :
- zawieszka na około 30+20 kluczy
- dodatkowa strefa zamykana
- wykonanie metalowe
Moim zdaniem warto. Instalowałem mniejszy model i wydawała się być dość dobrze wykonana. Drzwiczki chodzą leciutko i cicho, nie występują przesadne luzy.
Taka szafka to całkiem niezłe rozwiązanie na portiernię, znacznie skraca się czas oczekiwania na klucz, gdy wszystko jest poukładane.
Kiedyś widziałem tą szafkę z daleka, wydawała się dobrze wykona, jednak wtedy nie miałem potrzeby kupna. Szafkę potrzebuję do pracy ... bo każdy z pracowników ma podstawowe klucze, jednak muszę dodatkowo zrobić dwa poziomy:
1. Klucze do bram, magazynów - dostęp do szafki 1 poziom - kierownicy, dyrektorzy w razie potrzeby.
2. Klucze do pomieszczeń firm wynajmujących, oraz do newralgicznych punktów firmy - tu mam dostęp tylko ja, ale w razie "W" muszą być dostępne.
Wydaje mi się, że ich produkty są Polskiego pochodzenia ... dzięki czemu część kaski zostanie w kraju.
Tobie jest potrzebny "gen naprawczy" ....
Na jednym z wykładów Tomasza Kota o seksie dowiedziałem się, że taki gen naprawczy posiadają kobiety. (Swoją drogą rewelacyjne przedstawienie - polecam każdemu taką interakcję)
Może warto spróbować przygruchać jakąś panienkę ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum