Wysłany: 2007-04-01, 11:09 Jaki materiał na picka ?
Wiem ze najlepiej nadaje sie brzeszczot, ale jak bym mial szablon i chciał na płytce metalu wyciąc to jaki metal jaka grubość, nierdzewka ? Z czego są zrobione takie kupne picki ?
A zapomniałem jeszcze czy jak bym dał to do laserowego wycianania do jakieś firmy to mógł by być przypał ?
http://i130.photobucket.c...PieceSet-v2.jpg
Pozdrawiam
Mojego kolegi stary ma niemiecką wycinarkę firmy Trumpf oczywiście laserową. Pogadałem z jego starym czy mógłby mi coś wyciąć. Powiedział że niema problemu tylko muszę przynieść rysunek w formacie *.dwg lub *.dxf
wykonanych np. w programie AutoCAD. i że powinien być wykonany w skali 1:1 w mm. Zrobiłem jak kazał i w szkole dałem kumplowi projekt. Po weekendzie kolega mi powiedział żebym do niego już nie przychodził Stary się w#@$^# że złodzieja przyprowadza lol... Więc jeśli ktoś idzie z projektami to niech weźmie łapówkę albo się liczy w najgorszym razie że trafi na psy.
Ostatnio zmieniony przez Waldi 2009-04-27, 22:29, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-04-27, 18:31
kolego Kwadratc bardzo nie podoba mi się styl Twojej naturalnej gwary mówionej. Proszę nie przelewaj jej w formie pisanej na forum. Rozmawiamy po polsku, po lacinie jedynie choroby proszę opisywać.
Co do tematu. Wytwarzanie lub posiadanie wytrychów jest ścigane prawem w naszym kraju jakbyś nie wiedział, nie tyczy to osób trudniących się tym zawodowo, czytaj posiadają licencje pracownika zabezpieczenia technicznego.
Na piki moim zdaniem najlepsze są bi-metaliczne brzeszczoty BETA.Jeśli kupić to HSC lub Southpola.
@rssilver-nie wystarczy mieć zarejestrowaną działalność typu"awaryjne otwieranie mieszkań"?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum