Witam, mam problem z owym zamkiem... kluczyk wchodzi do bebenka ale sie nie przekreca... sprzedawca niby mowi ze bebenek musi byc w klamce zeby mog zadziałac ale mysle ze bez tego tez powinien sie przekrecic. Co o tym myslicie?? Pozdro
no tak ale wkładka po włożeniu klucza powinna sie przekręcić... a mechanizm zamka wewnetrzenego to juz inna sprawa...to jest tak jakbym zwykłego LOBA nie mogł otworzyc bo nie mam go w drzwiach.
Mogę go nawet w imadle zamontować ale wkładka wkładką wiec przekręcić sie powinna. i Nie powinno mieć znaczenia czy jest w zamku czy nie. Jakos dotychczas miałem rożne zamki w reku i jakos sie przekrecały bez montażu a zamku.
Mogę go nawet w imadle zamontować ale wkładka wkładką wiec przekręcić sie powinna. i Nie powinno mieć znaczenia czy jest w zamku czy nie. Jakos dotychczas miałem rożne zamki w reku i jakos sie przekrecały bez montażu a zamku.
Jezu weź umieść klucz w zamku i potem wyjmij, teraz powiedz o co mają ci zahaczać zapadki ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum